Energiescan voor winnaar sjoelwedstrijd Zuidhorn

Gratis energiescan voor winnaar sjoelwedstrijd

Henk Bakker, wethouder Milieu en duurzaamheidsbeleid van Zuidhorn reikte op 12 oktober de prijs van de sjoelwedstrijd op de Kom in Zuidhorn Markt uit. De winnaar is Robert van Kammen uit Zuidhorn. Hij sjoelde de hoogste score bij elkaar bij de stand van Slim Wonen Zuidhorn en het Energieloket en won hiermee een energiescan ter waarde van €295.

Winnaar energiescan

Robert woont met zijn vrouw Lilla en zoontje Jamie van 9 weken sinds enkele maanden in een karakteristieke jaren 30 woning in Zuidhorn. Ze hebben flinke verbouwingsplannen voor komend jaar. De hele bovenverdieping wordt verbouwd en ze willen ook een nieuwe badkamer. Het jonge gezin kiest natuurlijk ook voor energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie en vloerisolatie. De energiescan komt hen dan ook goed van pas, want hij kan Robert en Lilla helpen om hun wooncomfort te verbeteren en het energieverbruik te verlagen. Dat is goed voor henzelf en de volgende generaties.

Wil je ook besparen?

Neem dan contact op met Energiekeurplus, de specialist in specialist in energiebesparing. Wij laten tijdens een energiescan door middel van thermografie precies zien waar bij jouw in huis kostbare warmte verloren gaat. Aan de hand van de energiescan stellen wij een helder advies voor je woning op. Wat betreft de verbetermogelijkheden op het gebied van isolatie, kierdichting en de installaties maar ook onderzoeken wij de mogelijkheden voor het opwekken van duurzame energie.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tags:

Gerelateerd: