Warmtetour Westerkwartier bij de Kruisweg in Marum

Volle bak bij Warmtetour Westerkwartier

Op de avond van 10 november organiseerden de gemeenten Marum, Grootegast, Leek en Zuidhorn samen met Energieloket Groningen een Warmtetour avond. Het was ’s avonds volle bak bij de Kruisweg in Marum met ruim 80 ge├»nteresseerde bezoekers. Zij kregen informatie over energiebesparing tijdens een interessante presentatie. Daarnaast waren de specialisten van Slim Wonen Westerkwartier aanwezig om de vele vragen van de bezoekers te beantwoorden.

Slim Wonen Westerkwartier

Tijdens de Warmtour avond was een bedrijvenmarkt georganiseerd. Hier waren alle specialisten van Slim Wonen Westerkwartier aanwezig om informatie te geven over de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van energiebesparing, duurzame energie en het aanbrengen van isolatie. De bezoekers konden ook direct ter plaatse offertes aanvragen.

Ook Energiekeurplus was bij de Warmtetour avond in Marum aanwezig. We toonden er een warmtebeeldcamera en onze blowerdoor apparatuur voor luchtdichtheidsmetingen. Energiekeurplus gaf onder meer voorlichting over thermografie, het opsporen en voorkomen van isolatieproblemen en het belang van goede kierdichting bij het voorkomen van warmteverlies.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tags:

Gerelateerd: