Kom naar de Warmtetour in Warffum op 4 februari

Energiekeurplus geeft energieadvies en informatie over isolatie en thermografie in Warffum

De Warmtetour komt naar Warffum

Wil je profiteren van een lekker warm huis én van lage maandlasten? Kom dan op donderdag 4 februari ’s avonds vanaf 19.30 uur naar de Warmtetour in Warffum! Op deze avond geeft Energiekeurplus energieadvies en informatie over isolatie en thermografie. Daarnaast wordt een presentatie gegeven over vloer-, dak-, gevel- en raamisolatie én ontmoet je lokale bedrijven die deze maatregelen kunnen uitvoeren.

Energiebesparing

Juist in de winter komen er veel vragen over energiebesparing bij mensen naar boven. Hoe kan ik mijn huis comfortabeler maken? Waar kan ik energiebesparende maatregelen vakkundig laten uitvoeren? Op deze vragen krijg je op de informatieavond tijdens de Warmtetour een antwoord. 

Energieadvies

Ben je benieuwd welke maatregelen het meest geschikt zijn voor jouw huis? Wat deze maatregelen kosten, en hoeveel ze je weer opleveren? Of spelen er misschien zelfs problemen zoals tocht-, schimmel- of vochtklachten? Vraag dan een energieadvies of thermografie & energiescan aan of kom bij Energiekeurplus langs tijdens de Warmtetour.

Warmtetour Warffum

Kom ook naar de Warmtetour op donderdag 4 februari en ontvang informatie over isolatie, energiebesparing en thermografie. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom in het Hogeland College aan de A.G. Bellstraat 2 in Warffum, de entree is gratis.

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren en overheden in energiebesparing, energielabel, Blowerdoor & thermografie. Energiekeurplus werkt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tags:

Gerelateerd: