Slim Wonen start werkzaamheden

Start werkzaamheden Slim Wonen Zuidhorn

Energiebesparing in Zuidhorn begint bij energieadvies van Slim Wonen Westerkwartier

Afgelopen week is Slim Wonen gestart met het energiezuinig maken van de woning aan de Admiraal Helfrichstraat 26 in Zuidhorn. Op basis van een energieadvies van Energiekeurplus wordt de woning flink aangepakt! Er worden onder meer vloer-, gevel- en spouwmuurisolatie en isolatieglas aangebracht. Ook zullen er een zonneboiler en zonnepanelen worden geplaatst. Een flinke klus die een energiebesparing van bijna 50% oplevert!

Subsidie energiebesparing

Voor de financiering van het project is gebruik gemaakt van voordelige mogelijkheden, zoals de Energiebespaarlening en de Duurzaamheidslening voor energiebesparing.  Bovendien konden de eigenaren profiteren van de maximale Energiepremie, een subsidie voor energiebesparing van maar liefst €2800.

Meer informatie over energiebesparing

Wil je ook een gezond, comfortabel en energiezuinig huis? Neem dan contact op voor een energieadvies of laat je in de maand oktober uitgebreid informeren over de mogelijkheden van energiebesparing, subsidie en voordelige financieringsmogelijkheden tijdens één van de drie voorlichtings avonden van Slim Wonen Westerkwartier in Grijpskerk, Aduard of Oldehove.

Tags:

Gerelateerd: