Thermografie Sappemeer

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Sappemeer

Thermografie Sappemeer

Sappemeer – Een thermografisch onderzoek is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren, andere isolatiegebreken en vochtproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt koudebruggen en de oorzaken van tochtklachten duidelijk in beeld met gebruik van thermografie. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar, waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Sappemeer. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Sappemeer steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie expert in Sappemeer

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, tochtklachten, schimmelvorming, zonnepanelen, lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken in Sappemeer. In een helder thermografie rapportage doen wij verslag van de aangetroffen problemen.  Dus wil je weten waar kostbare warmte verloren gaat of waar de oorzaken van tochtklachten te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografisch onderzoek!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd:

Geschatte leestijd: 2 minutes