Beilen thermografie

Thermografie expert in Beilen

Thermografie Beilen

Thermografie is de beste manier om warmteverlies als gevolg van naden & kieren en isolatieproblemen en lekkages in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken, koudebruggen en waterlekkages duidelijk herkenbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar waardoor verborgen problemen in gebouwen inéén oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Beilen. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft een verassend helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie ook in Beilen de afgelopen jaren sterk zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

ITC Level 3 thermografie specialist in Beilen

Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken in Beilen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. 

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie! Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.


Vraag nu een offerte aan!

Heb je last van tochtklachten, vochtproblemen of een hoge energierekening? Vraag dan nu een offerte voor een gedegen onderzoek aan!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.