Beilen thermografie

Thermografie expert in Beilen

Thermografie Beilen

Beilen – Thermografie is de beste manier om warmteverlies als gevolg van naden & kieren en isolatieproblemen en lekkages in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken, koudebruggen en waterlekkages duidelijk herkenbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar waardoor verborgen problemen in gebouwen inéén oogopslag duidelijk worden.

Voorkom onnodig warmteverlies met thermografie

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Beilen. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft een verassend helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik gericht te verlagen. Omdat de kosten van energie ook in Beilen de afgelopen jaren sterk zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

ITC Level 3 thermografie expert in Beilen

Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, schimmelvorming, lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken in Beilen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. 

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar bij jou de kostbare warmte verloren gaat, of waar de oorzaak voor jullie comfortproblemen ligt? Neem dan contact op en laat de warmtelekken in je woning of gebouw vastleggen tijdens een thermografie inspectie.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen zijn wij landelijk actief.

Tags:

Gerelateerd:

Geschatte leestijd: 2 minutes