Thermografie Meppel

Thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren, verborgen vocht en ontbrekende isolatie op te sporen. Wij zijn ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert en brengen tijdens ons onderzoek waterlekkages, isolatiegebreken en koudebruggen haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt onnodig warmteverlies en verborgen gebreken in gebouwen in één oogopslag zichtbaar.

Thermografie helpt onnodig warmteverlies voorkomen

Verborgen naden en kieren, en slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van onnodig warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Met de huidige torenhoge kosten van energie zal een thermografie inspectie zich dan ook al snel weer terug verdienen.

Thermografie expert in Meppel en omgeving

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Hiermee doen wij onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekkages in vloerverwarmingen en platte daken in Meppel en omgeving. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar bij jou kostbare warmte verloren vraag dan nu een offerte aan voor een thermografie inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.