Thermografie Meppel

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in MeppelThermografie Meppel

Thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren, lekken en ontbrekende isolatie op te sporen. Energiekeurplus brengt tijdens een thermografisch onderzoek kieren, lekken, isolatiefouten en koudebruggen helder in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Meppel. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Meppel steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist in thermografie

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – Level 3 – en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Meppel. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.