Thermografie Dokkum

Thermografie Dokkum

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie vochtproblemen en isolatiegebreken in Dokkum duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Dokkum. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Dokkum steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Dokkum

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (ITC Level 3 gecertificeerd) en maakt gebruik van een geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar, onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Dokkum. In een heldere rapportage doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat of waar de oorzaken van tochtklachten en vochtproblemen te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- & gebouweigenaren, aannemers, architecten en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC level 3 gecertificeerd – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: