Woning

Energieadvies woning GroningenEnergieadvies woning

In een energieadvies geeft Energiekeurplus duidelijke mogelijkheden om je energieverbruik en je maandlasten te verlagen. Vaak met wel 30 tot 70%! De kosten van energie voor eigenaren van een woning zijn jarenlang gestegen met wel 8% per jaar en maken hierdoor een steeds groter deel uit van de maandlasten. Vandaar dat energiebesparing steeds belangrijker wordt! 

Energieadvies woning

Een energieadvies van Energiekeurplus laat precies zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Ons advies bevat een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen, speciaal toegesneden op de woning en gezinssamenstelling. Verder geeft het de kosten en terugverdientijden van deze energiebesparende maatregelen weer. Een energieadvies is een uitstekend uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing. De meest rendabele maatregelen laat je het eerst uitvoeren en de wat minder effectieve maatregelen komen een jaartje later aan bod.

Subsidie energiebesparing en energieadvies

Vanaf  15 september 2016 kunnen woningeigenaren die meer dan twee isolatiemaatregelen laten uitvoeren in aanmerking komen de ‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’. Via de Rijksoverheid kun je ongeveer voor 20% van de kosten van de isolatiemaatregelen terugvragen. Maak je gebruik van de subsidieregeling dan kun je bovendien €150 subside krijgen voor een onafhankelijk energieadvies. Laat je het huis zéér energiezuinig én kierdicht maken dan is er een bonus van €4000.

Energiebesparing begint met energieadvies

Energiekeurplus uit Groningen is specialist in energiebesparing. Wij kunnen je in veel gevallen ook helpen bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Wij verzorgen voor scherpe offertes voor onder meer woniningisolatie van betrouwbare partnerbedrijven. Energiekeurplus op de hoogte van subsidies voor energiebesparing. Dus energie besparen begint bij een energieadvies van Energiekeurplus!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.