Clean Campagne

Energiekeurplus geeft als Clean Coach advies over energiebesparing aan het MKB tijdens de Clean CampagneClean Campagne

Energiekeurplus heeft zich aangesloten bij de Clean Campagne. De Clean Campagne is een initiatief van Energy Valley Topclub en de Natuur en Milieu Federatie Groningen dat wordt gesteund door de gemeente- en de provincie Groningen.

Clean Coach

Als Clean Coach helpt Energiekeurplus het MKB, instellingen en sportclubs in de provincie Groningen met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

Clean Campagne

Tijdens een bedrijfsscan brengt Energiekeurplus de situatie op het gebied van duurzaamheid en de CO2 footprint in kaart. Vervolgens geven wij advies in de vorm van een heldere rapportage over hoe de prestaties van het bedrijf, de club of instelling te verbeteren zijn.

Een mooie mogelijkheid om te verduurzamen én op de kosten van het energieverbruik te besparen! Zeker omdat deelnemers aan de Clean Campagne, met gebruik van een voucher, een korting van €400 op de scan ontvangen!

Deelnemers aan de Clean Campagne die investeren in energiebesparing en duurzaamheid worden na afloop beloond met promotie op onder meer de LED-borden van FC Groningen en de Gasterra Flames tijdens thuis wedstrijden. Zo kunnen zij mooi hun “groene imago” uitdragen. 

Bovendien ontvangen deelnemers van de Clean Campagne tot en met eind 2015 een gratis abonnement op de milieubarometer. Dit is een interessante tool waarmee de prestaties van een bedrijf op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid zijn te monitoren en te verbeteren.

Wordt ook Clean

Wil je weten hoe het er in jouw bedrijf, club of instelling voor staat op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid? Of wil je gewoon op de kosten van het energieverbruik besparen? Doe mee! Neem contact op met Energiekeurplus en vraag een scan en een voucher ter waarde van €400 aan.

Helaas is de Clean Campagne beëindigd, je kunt geen voucher meer aanvragen. Toch benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing? Lees dan verder op de volgende pagina over energieadvies voor bedrijven.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.