Veendam thermografie

Thermografie Veendam

Veendam – Thermografie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren en andere isolatiegebreken op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie voorkomt verspilling

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Veendam. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om verspilling tegen te gaan en de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen jaren sterk zij toegenomen kan een thermografie inspectie zich snel terug verdienen!

Thermografie expert

Energiekeurplus is gecertificeerd expert in thermografie – ITC Level 3 – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, tochtklachten, isolatiegebreken, schimmelvorming, lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken. Daarnaast maken wij gebruik van thermografie voor het vroegtijdig opsporen van defecten in zonnepanelen, elekta, verwarmings- & koelinstallaties of bedrijfsprocessen.

Thermografie inspectie

Wil je weten waarom je zonnepanelen zo weinig opleveren? Of waar verspilling van energie plaatsvindt, of waar de oorzaken van tochtklachten, lekkages en vochtproblemen te vinden zijn? Neem contact op met Energiekeurplus voor een thermografisch onderzoek. In een helder rapport doen wij verslag van eventuele aangetroffen problemen.

Kosten van thermografie

Energiekeurplus is specialist in thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. De kosten van een Basis thermografie inspectie voor een woning zijn vanaf €395. Voor een uitgebreide inspectie, een onderzoek bij een bedrijf of productiefaciliteit geven wij graag een offerte op maat. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.