Energielabel voor kazernes brandweer in Groningen

Geschatte leestijd: 1 minuut

Energielabel brandweer provincie Groningen

Alle kazernes van de brandweer in de provincie Groningen worden vanaf september 2016 door de verschillende gemeenten verkocht of verhuurd aan de Veiligheidsregio Groningen. In verband met deze overdrachten heeft Energiekeurplus de afgelopen periode al verschillende brandweerkazernes in de provincie Groningen van een verplicht energielabel voorzien. 

Overdracht brandweerkazernes

Vrijstaande brandweerkazernes zullen door de gemeenten worden verkocht. Kazernes die zijn ondergebracht in een ander gebouw, zoals een gemeentehuis worden aan de Veiligheidsregio Groningen verhuurd. Energiekeurplus heeft inmiddels de opdracht gekregen voor het opstellen van een energielabel voor de kazernes van de brandweerkorpsen in de Groninger dorpen Marum, Zuidhorn, Grijpskerk, Oldehove, Baflo en Winsum.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energielabel, energieadvies, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tags:

Gerelateerd: