Energiebesparing Bedum

Energiebesparing in Bedum met isolatie en zonnepanelen van Energiekeurplus

Energiebesparing in Bedum

Bij deze woning in Bedum werden naar aanleiding van een energieadvies van Energiekeurplus spouwmuurisolatie en dakisolatie aangebracht. Daarnaast werd het huis overal van HR++ glas voorzien. Tenslotte zijn er ook nog 18 zonnepanelen op het dak aangebracht.

Subsidie energiebesparing

Hiervoor werd door de woningeigenaar gebruik gemaakt van een voordelige Duurzaamheidslening voor energiebesparing, bovendien kon men voor de uitvoering van de energiebesparende maatregelen profiteren van €2000 Energiepremie. Dit is een interessante tijdelijke subsidie voor energiebesparing in de provincie Groningen die kan oplopen tot wel maximaal €3050.

Energiebesparing

Door het aanbrengen van isolatie, HR++glas en  het plaatsen van de zonnepanelen verbeterde van een energielabel van een F-label tot een energielabel A. Dit betekend een besparing van maar liefst 70% en een flinke verlaging van de maandlasten!

Energiebesparing begint bij Energiekeurplus

Wil je meer weten over de mogelijkheden om energie te besparen bij jou in huis? Neem dan contact op met Energiekeurplus, de specialist in energiebesparing Vraag nu een energieadvies aan en ontdek precies welke energiebesparende maatregelen het meest rendabel zijn. Bovendien geven wij altijd advies over eventuele subsidiemogelijkheden.

Tags:

Gerelateerd: