Thermografie Winschoten

Bouwkundige thermografie in WinschotenThermografie Winschoten

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt luchtlekken en koudebruggen met gebruik van thermografie in een heldere rapportage in beeld. Een warmtebeeld laat warmteverschillen zien aan het oppervlak van de gebouwschil zien. Zo worden warmteverlies en onzichtbare problemen in één oogopslag zichtbaar.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Winschoten. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Winschoten steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Winschoten

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 – en is in bezit van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onder meer onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Winschoten. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.