Thermografie bij een serviceflat in Delfzijl

Thermografie bij serviceflat in Delfzijl

Energiekeurplus werd gevraagd een thermografisch onderzoek bij een serviceflat in Delfzijl uit te voeren. Deze thermografie inspectie maakt deel uit van een duurzaamheidsstudie van VM consultancy. Naast een thermografie inspectie van de gebouwschil worden hierin de verbetermogelijkheden op installatietechnisch gebied en het effect van de maatregelen op het energielabel van de appartementen in deze studie onderzocht.

Thermografisch onderzoek Delfzijl

De serviceflat aan de Kustweg in Delfzijl die wij onderzochten staat direct aan zee en stamt uit het begin van de jaren 70. In deze periode werd er in de bouw weinig of geen aandacht aan isolatie besteed. Ondanks een eerdere renovatie en uitbreiding van het verzorgingstehuis in de jaren 90 blijken er nog grote besparingsmogelijkheden te zijn. Naast een thermografisch onderzoek berekent Energiekeurplus het effect van deze energiebesparende mogelijkheden op het energie index van de seniorenappartementen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 –  & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten: