Energieprestatie berekening postkantoor Appingedam

Energielabel en energieadvies voor kantoor, bedrijf en instelling

Energieprestatie berekening Appingedam

In opdracht van Oud-Nieuw Realisatie stelden wij een energieprestatie berekening voor de renovatie van het pand van het voormalige postkantoor van Appingedam. Na jaren van leegstand en een grondige renovatie krijgt het oude postkantoor een nieuwe toekomst. Het gebouw zal onderdak bieden aan de plaatselijke bibliotheek en aan de hoofdkantoren van zowel de Woongroep Marenland als de onderwijskoepels Noordkwartier en Marenland.

Renovatie en herontwikkeling postkantoor

Het gebouw van het voormalige postkantoor staat aan het Professor Cleveringaplein in het centrum van Appingedam en stamt uit de jaren 70. De gemeente Appingedam verkocht het leegstaande pand aan twee regionale ondernemers die het volledig stripten. In samenwerking met Team 4 architecten uit Groningen werd het gebouw herontwikkeld tot een energiezuinig mulitifunctioneel gebouw met een moderne open uitstraling.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau voor de zakelijke en de particuliere markt. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is de specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.