Buurtbijeenkomst energiebesparing Zuidhorn

Kom naar de buurtbijeenkomst energiebesparing van Slim wonen ZuidhornBuurtbijeenkomst energiebesparing Zuidhorn

Buurtbijeenkomst energiebesparing op Dinsdag 27 oktober; speciaal voor de bewoners van De Bongerd, Boslaan, Cort van der Lindenstraat, Heemskerkstraat, Geert Waldastraat, Van Houtenstraat, Kuyperstraat, de Savornin Lohmanstraat, Westergast en de Troelstraweg in Zuidhorn hebben de gemeente Zuidhorn en Slim Wonen Zuidhorn een bijeenkomst georganiseerd.

Volop mogelijkheden voor energiebesparing!

De woningen in deze buurt in Zuidhorn zijn grotendeels gebouwd in de jaren ’70. Dit was een periode waarin het aardgas in Groningen pas was ontdekt. De kosten van gas waren laag en bij het bouwen van een woning werden niet of nauwelijks eisen aan woningisolatie gesteld. Tegenwoordig is dit wel anders; de kosten voor verwarming zijn flink gestegen en er worden tegenwoordig totaal andere eisen aan het wooncomfort gesteld.

Programma buurtbijeenkomst

Van 20.00 tot 21.00 uur geven de gemeente Zuidhorn en de ondernemers van Slim Wonen Zuidhorn een korte presentatie over de het realiseren van energiebesparing en interessante mogelijkheden voor de financiering hiervan. Daarna staan medewerkers van de gemeente en de ondernemers klaar voor al uw vragen over energiebesparing en het opwekken van duurzame energie.

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Wethouder Henk Bakker van de gemeente Zuidhorn opent de buurtbijeenkomst. Alle buurtbewoners worden hierbij van harte uitgenodigd.

Nu vast kijken naar mogelijkheden voor energiebesparing

Kun je niet wachten tot de buurtbijeenkomst? Ga dan alvast naar www.slimwonenwesterkwartier.nl, hier vind je de online energiecheck, Zonatlas, praktische en technische informatie over producten, de beoordeling van offertes van energiebesparende maatregelen en duurzame energie en meer. Verder tref je er onder meer een overzicht aan, van specialisten van Slim Wonen Zuidhorn die de energiebesparende maatregelen voor je kunnen uitvoeren.

Aanmelden buurtbijeenkomst energiebesparing

Ben je ge├»nteresseerd in het besparen van geld & energie, of wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame energie? Meld je vooraf aan via het volgende e-mail adres: [email protected] onder vermelding van naam en adres. We hopen je bij de buurtbijeenkomst energiebesparing te verwelkomen in zalencentrum Balk dinsdag op 27 oktober aanstaande!

Tags:

Gerelateerd: